top of page
  • Writer's pictureNoora Koponen

Tuttujen Juttuja – Tarina nro. 1


”Noora oli vähän alle yksivuotias kun tuli minulle hoitoon. Pieni tumma tyttö oli ensin aivan onneton, kun joutui vieraaseen paikkaan ja keittiön pöydän alla piti itkeä lohduttomasti parina päivänä. Onneksi talossa oli muitakin lapsia ja oma poikani oli samankokoinen taapero, joten kohta alkoivat leikit sujua ja Noora kotiutui.


Noora oli jo pienenä luonteeltaan määrätietoinen itsepäinen ja melko vilkas. Utelias lapsi hän oli myös. Vauhtia riitti kaksikolla,pojallani ja Nooralla ja välillä nämä kaverukset ottivat yhteen reippaastikin. Parhaita kavereita olivat silti kuitenkin. Noora tuli mielellään aamuisin hoitoon ja leikit alkoivat heti.


Päivät kuluivat vauhdikkaasti ja yleensä oli vaikeaa lähteä kotiin, kun vanhemmat tulivat hakemaan. Yleensä Noora kieltäytyi lähtemästä ja suostuttelu ja lähtö kestivät usein aika kauankin. Siinäkin näkyi Nooran määrätietoisuus. Hän päätti milloin halusi lähteä ja jatkoi leikkejä tyynesti. Iloinen ja myönteisellä tavalla vilkas lapsi hän kuitenkin oli ja yhteys lasten välillä on säilynyt aina aikuisuuteen asti.”


Nooran hoitotäti,eläkkeellä oleva erityisluokan opettaja, Pirkko

1 katselukerta0 kommenttia

コメント


bottom of page