top of page
  • Writer's pictureNoora Koponen

Läheisenä työelämässä -hankekummi
Olen saanut tänä syksynä suuren ilon ja kunnian toimia Maria Akatemian ja Miina Sillanpään Säätiön yhteisen Läheisenä työelämässä -hankkeen kummina. Odotan innolla tätä matkaa tärkeän asian edistämiseksi!


Nuutin äitinä ja omaishoitajana minulle on tärkeää erityislasten ja heidän läheistensä oikeuksien edistäminen. Mahdollisuus täysipainoiseen elämään ja työntekoon riippumatta siitä, toimitko läheisesi hoivaajana vai et. Lopulta ratkaisevaa on se, halutaanko läheishoiva ja täysipainoinen työnteko mahdollistaa yhtä aikaa. Tähän vain yhteiskunta voi läheisille vastata.


Läheisenä työelämässä -hanke on tarkoitettu 40–65-vuotiaille työssäkäyville läheishoivaajille, eli henkilöille, jotka pitävät työn ohella huolta myös läheisestään. Työn ja hoivan yhdistäminen voi olla kuormittavaa ja aiheuttaa stressiä ja väsymystä, mikä voi näyttäytyä moninaisina haasteina niin työelämässä kuin arjessakin.


Hanke tarjoaa maksutonta vertaisryhmätoimintaa sekä yksilökeskusteluita työssäkäyville läheishoivaajille. Lisätietoja osoitteessa mariaakatemia.fi/laheisena.

1 katselukerta0 kommenttia

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page